QUIN ÉS EL TEU OBJECTIU?

Digue’ns a quin port vols anar i nosaltres t’hi durem de la millor manera

QUIN ÉS EL TEU OBJECTIU?

Digue’ns a quin port vols anar i nosaltres t’hi durem de la millor manera

   QUI SOM

¡Hola!
Soy Aaron Oliveres y coordino el equipo de profesionales de AIDÚ.
Adoro el Marketing y la Comunicación, la pasión a la que he dedicado los últimos 20 años ayudando a empresarios a conseguir sus objectivos.

Soy experto en innovación y digitalización de negocios. Os ayudo a encontrar el camíno que necessitais para tener éxito en vuestro proyecto.

Trabajo estrechamente con Directivos, Emprenedores, Pymes y Multinacionales de diversos sectores para ir un paso por delante de la competéncia y generar valor real para los clientes, comunicando de manera estratégica.

Coordino equipos multidisciplinares generando sinergias entre los distintos departamentos para transformar vuestra empresa. Lo hago a través del Marketing y la Comunicació.

   AVANTATGES

FLEXIBILITAT

Ens adaptem a les teves necessitats. Treballem per projectes, amb costos variables. Sense haver d’ampliar plantilla. Estarem al teu costat sempre que ho necessitis, només si ho necessites.

METODOLOGIA

Sempre sabràs quins passos has de seguir i quins resultats obtindràs. Analitzem la situació actual, definim els teus objectius, proposem les accions més efectives, les implementem i fem un seguiment dels resultats.

COST CONTROLAT

Paga només pel què necessites, quan ho necessites. Et fem un pla d’actuació amb les accions més efectives, sabent en tot moment la inversió necessària i el retorn esperat. No gastis mai més del què necessites.

RESULTATS

Estem focalitzats en l’obtenció de resultats. Posarem en marxa totes les eines de marketing i comunicació per aconseguir els resultats, mesurant en tot moment els KPI’s més rellevants.

   EL NOSTRE ORIGEN

AIDÚ va néixer l’any 2012 amb una passió: ajudar als empresaris a millorar les seves oportunitats de créixer en el mercat a través del marketing i la comunicació.

Quan pensem en màrketing, publicitat o estratègies empresarials ens venen el cap les grans corporacions. Sembla com si només les grans empreses amb molts recursos poguessin disposar de les millors eines per competir en el mercat. Però en el teixit empresarial català hi ha molts petits i mitjans empresaris que han de ser molt bons i molt eficients en totes les facetes del seu negoci, i a més no disposen ni del temps ni dels recursos per poder aplicar les millors estratègies de mercat.

Per això necessites un aliat extern amb experiència que et pugui ajudar a créixer sense haver d’assumir el cost de tota una estructura de marketing. Ara pots disposar d’un departament extern que t’ajudarà a analitzar la teva situació actual, quina és la teva autèntica  proposta de valor que farà que els clients et prefereixin els teus productes i a dur a terme totes les accions de màrketing i de comunicació necessàries, mesurant en tot moment tant el cost com l’eficiència dels resultats. Necessites AIDÚ.

DIGUE’NS ON VOLS ARRIBAR I T’ACOMPANYAREM PEL MILLOR CAMÍ