ESTUDIS DE MERCAT

CONEIX BÉ ELS TEUS CLIENTS I COMPETIDORS

Estudiem els teus clients per saber què és el que realment valoren i analitzem els teus competidors per detectar oportunitats de millora.

T’ajudem a obtenir la informació que necessites sobre els teus mercats actuals i futurs per definir una estratègia comercial efectiva, que et dugui a aconseguir els teus objectius.

A AIDÚ estudiem quin és el posicionament dels teus competidors en els eixos competitius més rellevants i quina imatge té de tu en el mercat, per definir una estratègia controlada per aconseguir ser percebuts en el mercat de la manera que ens sigui més favorable.

A més, definim la teva estratègia de comunicació per arribar als teus públics objectius.

 

 

Coneix bé els teus clients i competidors per diferenciar-te i ser únic

Mètode

Definim una estratègia comercial basada en el mercat, en conèixer bé els clients i els competidors per detectar les millors oportunitats per aconseguir els objectius de la teva empresa.

Conèixer el Client

Estudiem què és el que els teus clients valoren realment. Adeqüem la teva oferta a satisfer les seves necessitats reals i emocionals. Ens assegurem de fer-ho millor que els teus competidors.

Anàlisi Competidors

Estudiem els competidors en profunditat. Detectem en quins terrenys els podem guanyar i triem la posició estratègica més favorable per entrar a nous mercats, aconseguir nous clients i fidelitzar que ja tenim.

Estratègia

Implementem la teva estratègia de creixement de mercat més la manera més òptima per aconseguir el Resultats Comercials desitjats. Desenvolupem el teu pla personalitzat, pas a pas.

“SI NO CONEIXES ELS TEUS CLIENTS, COM VOLS ESPERAR QUE ELLS ET CONEGUIN? “

Philip Kotler

QUIN MERCAT VOLS CONEIXER?

Digue’ns què vols saber dels teus clients i dels teus competidors i t’ajudarem a estudiar-los.